Vhodna vrata iz aluminija, ustvarjena za Vas!

Kako izbrati vhodna vrata

Domov > Kako izbrati vhodna vrata

Doživite EXCLUSIVNA vhodna vrata – narejena po vaši meri!


Izbiranje in nakup vhodnih vrat je za marsikoga enkraten dogodek v življenju, zato je še toliko bolj pomembno, da sodelujete s strokovnjaki. Pri nas vam pomagamo in olajšamo odločitev glede izbora vhodnih vrat oz. vam ponudimo celovito rešitev za vaš vhod. Pred samim ogledom v salonu ali izborom modela pa vam priporočamo, da si preberete naslednje napotke in priporočila, saj bo za vas postopek svetovanja pri nas ali našem poslovnem partnerju veliko hitrejši in enostavnejši.

Izberite si svoj unikatni model

Vhodna vrata - AGE 1371Vhodna vrata - AGE 1022Vhodna vrata - AGE 1297Vhodna vrata - AGE 1601Vhodna vrata - AEE 1075Vhodna vrata - AAE 1056Vhodna vrata - AGS 1286Vhodna vrata - AES 1091

 

 

Želite sodoben, tradicionalen ali dizajn, ki bo večno moderen? So vam všeč klasični modeli ali bi raje izbrali model, ki izstopa in s katerim boste pritegnili pozornost obiskovalca? Da bi vam ponudili za vas primerno rešitev, lahko že v osnovi izbirate med več kot 400 različnimi modeli ALU vhodnih vrat, vrata pa lahko z malo ali večjo modifikacijo popolnoma prilagodite vašim željam in podobi doma. Če kljub temu ne najdete ustreznega modela, vam naš oblikovalski oddelek izdela unikatna vrata popolnoma po vaših željah, z majhnim doplačilom.

Odvisno od dimenzij vašega vhoda, vam lahko ponudimo vrata s stranskim delom levo, desno ali obojestransko, nadsvetlobo, s čimer dodatno osvetlite notranji prostor in naredite vaš vhod večji in veličastnejši. Dodatno vam lahko izdelamo tudi dvokrilna vrata in vrata z odpiranjem navzven. Naši prodajni partnerji vam seveda nudijo ustrezno svetovanje, izmero pri vas, na domu in v primeru nakupa tudi kvalitetno montažo.

Za lažjo predstavo izbranega modela, vam v ponudbi vrat vedno izdelamo tudi barvno skico vrat, ki se jo s pomočjo posebnega program INOKALK lahko vstavi v sliko fasade vaše hiše. Tako boste popolnoma brezskrbni, da bodo vaša nova vhodna vrata prilagojena podobi vašega doma.

Poišči svoj model z iskalnikom vrat

 

 

Izberite kompaktno zunanjo držalo in kljuko

Izberite kompaktno zunanjo držalo in kljuko

Pestra ponudba okroglih ali kvadratnih zunanjih držal in notranjih kljuk iz nerjavečega jekla v polirani ali mat izvedbi, vključno s kombinacijo prstnega čitalca, kukala ali celo z integrirano osvetlitvijo, omogoča kompaktno in brezčasno odpiranje in zapiranje vaših vrat brez kakršnegakoli vzdrževanja.

 

 

Več o zunanjih držalih  Več o notranjih kljukah

 

 

 

Prilagodite barvo vrat vaši fasadi

Prilagodite barvo vrat vaši fasadi

Izbirate lahko med standardnimi in posebnimi RAL barvami v mat ali sijaj izvedbi, finostrukturnimi barvami ali 20 lesnimi dekorji v originalnem videzu - tudi dvo- ali večbarvno. Vhodna vrata so površinsko obdelana s postopkom prašnega lakiranja, kar zagotavlja zelo dolgo obstojnost barvnega tona in vremensko obstojnost brez dodatnega vzdrževanja.

Izbor barve je popolnoma vaša odločitev. Svoj vhod lahko naredite bolj živahen in s tem še dodatno poudarite vhod v hišo ali pa izberete bolj umirjene tone, ki so npr. vidni že nekje na vaši fasadi. Odločitev je vaša, možnosti in barvne kombinacije pa neomejene.


Več o barvah

 

 

Naročite si steklo s svojim motivom

Naročite si steklo s svojim motivom

Vrata so standardno opremljena z zelo izolativnim 3-slojnim steklom (Ug=0,5 W/m2K) debeline 6 mm. Izbirate lahko med mnogimi ornamentnimi, parsol in varnostnimi stekli ter gravurami in vitraži. Motive v steklu lahko izberete v katalogu ali pa jih spremenite po vaših željah brez posebnega doplačila. V motiv stekla lahko integrirate npr. vašo hišno številko, ime ulice, ali pa samo poljubno spremenite črte v steklu. 

Več o steklih

 

 

Izolativnost & protivlomna varnost

Inotherm vrata imajo že serijsko izjemno toplotno izolativnost v evropskem merilu (Ud že od 0,67 W/m2K za pasivne hiše) ter izjemno visok nivo varnosti. Za te funkcionalnosti vam torej ni treba skrbeti, saj jih dobite že v osnovnem paketu. Dobra toplotna izolativnost vhodnih vrat vam prihrani stroške pri ogrevanju in omogoča prijetnejše bivanje, visok nivo varnosti pa predstavlja praktično neobvladljivo oviro vsiljivcem. 

Več o izolativnosti in protivlomni varnosti

 

 

Uporabite svoj prst kot biometrični ključ

BT 512

Čitalec prstnih odtisov inokey BT 512

 

2- relejni
ČITALEC PRSTNIH ODTISOV
kapaciteta 1000
prstnih odtisov

BT 602

Kodna tipkovnica

 

2- relejna
KODNA TIPKOVNICA
kapaciteta 100 kod
s 4–16 mestnimi številkami

BT 802

Daljinsko odpiranje ter zvonec

 

2- relejno

DALJINSKO ODPIRANJE
standardno 2 daljinska upravljalca,opcijsko do 7 dalj. upravljalcev

F

INOKEY ČITALEC PRSTNIH ODTISOV NA DRŽALU

 

2- relejni
DRŽALO S ČITALCEM PRSTIH ODTISOV
kapaciteta 1000
prstnih odtisov

 

 

Vhodna vrata so serijsko opremljena s kakovostnim 3 točkovnim zapiranjem z varnostnimi zatiči in zapirnimi elementi iz nerjavečega jekla. Protivlomno varnost in preprostost uporabe si prilagodite sami s ključavnicami z avtomatskim zapiranjem, čitalcem prstnih odtisov, kodno tipkovnico ali daljinskim odpiranjem.

Več o zaklepanju