Vhodna vrata iz aluminija, ustvarjena za Vas!

Kako izbrati vhodna vrata

Domov > Kako izbrati vhodna vrata

Doživite EXCLUSIVNA vhodna vrata – ustvarjena za Vas!


Izbiranje in nakup vhodnih vrat je za marsikoga enkraten dogodek v življenju, zato je še toliko bolj pomembno, da sodelujete s strokovnjaki. Pri nas vam pomagamo in olajšamo odločitev glede izbora vhodnih vrat oz. vam ponudimo celovito rešitev za vaš vhod. Pred samim ogledom v salonu ali izborom modela vam priporočamo, da si preberete naslednje napotke in priporočila, saj bo za vas postopek svetovanja pri nas ali našem prodajnem partnerju veliko hitrejši in enostavnejši. Naši prodajni partnerji vam nudijo ustrezno svetovanje, in v primeru nakupa tudi izmero na domu ter kvalitetno montažo vhodnih vrat.

Izberite svoja unikatna vrata!

Alu vrata

 

Iščete sodoben, tradicionalen ali dizajn, ki bo večno moderen? So vam všeč klasični modeli ali bi raje izbrali model, ki izstopa in s katerim boste pritegnili pozornost obiskovalca? Da bi vam ponudili primerna vhodna vrata, lahko že v osnovi izbirate med več kot 200 različnimi modeli ALUMINIJASTIH vhodnih vrat. Vrata lahko z malo ali večjo modifikacijo popolnoma prilagodite vašim željam in podobi doma. Če kljub temu ne najdete ustreznega modela, vam naš oblikovalski oddelek izdela unikatna vrata po vaših željah, z majhnim doplačilom.

Odvisno od dimenzij vašega vhoda, vam lahko ponudimo vrata s stranskim delom levo ali desno, vrata z obojestransko svetlobo, vrata z nadsvetlobo, s čimer dodatno osvetlite notranji prostor in naredite vaš vhod večji in veličastnejši. Dodatno vam lahko izdelamo tudi dvokrilna vrata in vrata z odpiranjem navzven.

Za lažjo predstavo izbranega modela, vam s ponudbo vrat vedno izdelamo tudi barvno skico vrat, ki se jo s pomočjo posebnega program INOKALK lahko vstavi v sliko fasade vaše hiše. Tako boste popolnoma brez skrbi, da bodo vaša nova vhodna vrata prilagojena podobi vašega doma.

Preizkusite konfigurator in izrišite svoja vrata!

 

 

Izberite kompaktno zunanjo držalo in kljuko

Držalo na vhodnih vratih

Pestra ponudba okroglih ali kvadratnih zunanjih držal in notranjih kljuk iz nerjavečega jekla v polirani ali mat izvedbi, vključno s kombinacijo prstnega čitalca, kukala ]ali celo z integrirano osvetlitvijo, omogoča kompaktno in brezčasno odpiranje in zapiranje vaših vrat brez kakršnegakoli vzdrževanja.

 

 

Več o zunanjih držalih  Več o notranjih kljukah

 

Prilagodite barvo vrat vaši fasadi

Prilagodite barvo vrat vaši fasadi

Svoj vrata lahko izberete v bolj živahnih tonih in s tem še dodatno poudarite vhod v hišo ali pa izberete bolj umirjene tone, ki so npr. vidni že nekje na vaši fasadi. Odločitev je vaša, možnosti in barvnih kombinacij pa je na izbiro veliko.

 

Izbirate lahko med standardnimi in posebnimi RAL barvami v mat ali sijaj izvedbi, finostrukturnimi barvami ali lesnimi dekorji. Vhodna vrata so površinsko obdelana s postopkom prašnega lakiranja, kar zagotavlja zelo dolgo obstojnost barvnega tona in vremensko obstojnost brez dodatnega vzdrževanja.


Več o barvah

 

Naročite si steklo s svojim motivom

Motiv na steklu - vhodna vrata

Motive v vratih lahko izberete v katalogu ali pa jih spremenite po vaših željah. V motiv stekla lahko integrirate npr. hišno številko, ime ulice, ali pa samo poljubno spremenite črte v steklu.

 

Izbirate lahko tudi med mnogimi ornamentnimi, parsol in varnostnimi stekli ter gravurami in vitraži.

 

Več o steklih

 

Izolativnost & protivlomna varnost vrat

Inotherm vrata imajo že serijsko izjemno toplotno izolativnost v evropskem merilu (Ud že od 0,67 W/m2K za pasivne hiše) ter izjemno visok nivo varnosti. Za te funkcionalnosti vam torej ni treba skrbeti, saj jih dobite že v osnovnem paketu. Dobra toplotna izolativnost vhodnih vrat vam prihrani stroške pri ogrevanju in omogoča prijetnejše bivanje, visok nivo varnosti pa predstavlja praktično neobvladljivo oviro vsiljivcem.

Več o izolativnosti in protivlomni varnosti

 

Uporabite svoj prst kot biometrični ključ

BT 512

Čitalec prstnih odtisov inokey BT 512

 

2- relejni
ČITALEC PRSTNIH ODTISOV
kapaciteta 1000
prstnih odtisov

BT 602

Kodna tipkovnica

 

2- relejna
KODNA TIPKOVNICA
kapaciteta 100 kod
s 4–16 mestnimi številkami

BT 802

Daljinsko odpiranje ter zvonec

 

2- relejno

DALJINSKO ODPIRANJE
standardno 2 daljinska upravljalca,opcijsko do 7 dalj. upravljalcev

F

INOKEY ČITALEC PRSTNIH ODTISOV NA DRŽALU

 

2- relejni
DRŽALO S ČITALCEM PRSTIH ODTISOV
kapaciteta 1000
prstnih odtisov

 

Vhodna vrata so serijsko opremljena s kakovostnim 3 točkovnim zapiranjem z varnostnimi zatiči in zapirnimi elementi iz nerjavečega jekla. Protivlomno varnost in preprostost uporabe si prilagodite sami s ključavnicami z avtomatskim zaklepanjem, čitalcem prstnih odtisov, kodno tipkovnico ali daljinskim odpiranjem.

Več o zaklepanju