Vhodna vrata iz aluminija, ustvarjena za Vas!

Design

Neprekosljiv DESIGN, izdelan po vaših željah!


Izbira vhodnih vrat daje vaši hiši pečat in njeno prepoznavnost. Vhodna vrata s svojo vsebino in izgledom povedo veliko o lastniku, njegovi filozofiji in načinu življenja ter njegovem odnosu do vrednot, ki mu jih prinaša in pomeni dom. Program vhodnih vrat INOTHERM zagotavlja uporabniku izjemno široko paleto izdelkov, ki jih je mogoče še dodatno individualno prilagoditi željam posameznika.

 

Izbira preko 200 modelov - dodatno možne tudi modifikacije ter izdelava po naročilu!

INOTHERM Haustüren

Že v osnovi lahko izbirate med več kot 200 različnimi modeli vhodnih vrat, vrata pa lahko z malo ali večjo modifikacijo popolnoma prilagodite vašim željam in podobi doma. Če kljub temu ne najdete ustreznega modela, vam naš oblikovalski oddelek izdela popolnoma unikatna vrata po vaših željah.

 

Za lažjo predstavo izbranega modela vam v ponudbi vrat izdelamo tudi barvno skico v merah, naši prodajni partnerji pa vam tako skicirana vrata lahko vstavijo v sliko vaše hiše. Tako boste popolnoma brezskrbni, da bodo vaša nova vhodna vrata prilagojena podobi vašega doma.

 

Naročite si steklo s svojim motivom

Naročite si steklo s svojim motivom

Vrata so standardno opremljena z zelo izolativnim 3-slojnim steklom (Ug=0,5 W/m2K) debeline 6mm. Izbirate lahko med mnogimi ornamentnimi, parsol in varnostnimi stekli ter gravurami in vitraži. Motive v steklu lahko izberete v katalogu ali pa jih spremenite po vaših željah brez posebnega doplačila. V motiv stekla lahko integrirate npr. vašo hišno številko, ime ulice, ali pa samo poljubno spremenite črte v steklu.

 

 

Vse aplikacije iz nerjavečega jekla zunaj poravnane

Vse aplikacije iz nerjavečega jekla zunaj poravnane

Vse aplikacije, hišne številke in zaščitni profili iz nerjavečega jekla na vratnem krilu so poravnane. To daje vhodnim vratom še dodatno eleganco in ekskluzivnost, obenem pa omogoča lažje vzdrževanje in čiščenje vrat - brez kakršnegakoli nabiranja prahu po robovih.

 

Izberite med 6 različnimi zunanjimi oblikami profilov vhodnih vrat

Prilagodite profil vhodnih vrat svojim oknom in dizajnu hiše. Standardno je v ponudbi zajet profil AT 100, ostale profile pa lahko opcijsko izbirate z minimalnim doplačilom.

 

AT 100

AT 100

AT 100 D

AT 100 D

AT 200AT 200

AT 100 P

AT 100 P

AT 100 S

AT 100 S

AT 70

AT 70