Akcije

Zimska akcija ALU vrat -7%

Naša bogata ponudba zajema aluminijasta vhodna vrata v več kot 400 različnih izvedbah. Na voljo so vam klasični, moderni, ekstravagantni in enostavni modeli, ki jih lahko popolnoma prilagodite svojim željam. Tako ustvarite svoj vhod, ki vam je zares pisan na kožo.

Prednosti aluminijastih vrat so res številne
Konfigurator vhodnih vrat

Oblikujte vaš sanjski vhod

Izkusite, kako drugačna barva, drugačna zasteklitev ali drugačen ročaj spremeni videz vaših vhodnih vrat. Vstavite fotografijo vrat v sliko vaše hiše in preverite, kateri model vrat najbolj ustreza vaši fasadi.

Vse to in še veliko več lahko preizkusite z našim konfiguratorjem vhodnih vrat.

 

VHODNA VRATA INOTHERM

V pestri ponudbi vam je na voljo več kot 400 modelov Inotherm aluminijastih vhodnih vrat. Nastavite poljubne filtre za različne stile, stekla in programe ter poiščite svoja sanjska vrata.

Znotraj iskalnika lahko izdelate svoj seznam priljubljenih modelov, ki vam bo v pomoč pri končni izbiri, ali pa si ogledate TOP MODELE VRAT, na katere prisega več kot 80 % naših zadovoljnih strank.

Če se vizija vašega vhoda ne sklada z nobenim od obstoječih modelov, za vas z veseljem izdelamo popolnoma personalizirana vrata po vaših željah.

Najpopularnejši modeli vrat

AGE 1097

AGE 1130

AGS 1041

AGE 1030

AGE 1326

AEE 1282

AGS 1020

AAE 1046

INOTHERM

Z VAMI OD PRVEGA DO ZADNJEGA KORAKA

Preko

400

modelov vhodnih vrat

Več kot

32.000

vrat letno

Hitra obdelava

24 ur

od povpraševanja do ponudbe

Več kot

300.000

vgrajenih vhodnih vrat