Blog

4 razlogi, zakaj bi lahko Božičku letos naročili vrata Inotherm

Sanjska aluminijasta vhodna vrata

Malo za šalo in malo za res: Ste letos že pisali dobrim možem? Če še premlevate, kakšnega darila bi se najbolj razveselili, imamo za vas super namig. Kaj pa nova, vrhunsko izolirana in varna vhodna vrata, oblikovana po vašem okusu? Naj vam izdamo par čarobnih razlogov, zakaj bi bila slednja prav vrhunsko darilo za vaš praznični dom. 

Ker Pri Inothermu radi uresničujejo želje!

Prazniki predstavljajo prav poseben del leta, ko se uresničijo tudi nekatere od naših skritih želja. Če na tihem sanjarite o edinstvenih alu vhodnih vratih, imamo za vas krasno novico: pri Inothermu vam jih lahko pomagamo pričarati – prav takšna, kakršna si želite.  

In za to vam ni treba niti do salona. Dovolj je, če se s skodelico kuhanega vina ali čaja zleknete v naslanjač in sežete po prenosnem računalniku. S pomočjo našega naprednega konfiguratorja vhodnih vrat nato izberete model, ki vam je všeč, izberete dimenzije in dodate nad- ali obsvetlobe, nato pa ga odenete še v poljubno barvo ter vanj vgradite ornamentno ali motivno steklo po lastnem izboru. Za piko na i ga opremite še s poljubnim držalom ali kljuko.

Kar s kavča oblikujte popolnoma svoja vhodna vrata s spletnim konfiguratorjem!

Ko smo ravno pri praznični toplini, ne moremo mimo lesnih dekorjev, s katerimi lahko naša vrata izgledajo popolnoma enako kot lesena – za naraven izgled brez potrebe po dodatni skrbi za les. Tudi dodatne opreme ne gre spregledati, predvsem našega naprednega sistema za odklepanje INOSMART, ki je mnogo več kot le ključavnica na prstni odtis. Pravzaprav omogoča odklepanje na kar tri načine – s prstnim odtisom, numerično kodo ali pametnim telefonom! Preko slednjega ga je mogoče tudi upravljati in nadzorovati.

Ker bo Božiček takoj dobil informativno ponudbo

Ste ustvarili vrata iz božične pravljice? Najprej jih s pomočjo konfiguratorja umestite v pročelje svojega doma in preverite, če ste se odločili za pravo barvno in stilsko kombinacijo. Če vam je rezultat všeč, je čas, da zahtevate informativno ponudbo – za Božička, seveda. ;)

Po zaslugi Inothermovega naprednega informacijskega sistema boste že v 24 urah prejeli neobvezujočo ponudbo za izbrani model. In kar je najboljše: pri tem vam ni treba skrbeti za pravilnost dimenzij. Če dobrega moža, opremljenega z metrom (ali profesionalnega merilca, če imate malce manj praznične sreče ;), še ni naokrog, da bi natančno izmeril zidno odprtino, lahko v povpraševanju navedete približne dimenzije, o natančnih merah pa se z našimi strokovnjaki dogovorite naknadno.

Inothermov strokovnjak z rokavicami in metrom meri bodoča vhodna vrata.
Inothermovi mojstri poskrbijo za hitro in kakovostno vgradnjo vrat.

Ker boste z novimi vrati prej na toplem in varnem  

Zimskih radosti je mnogo, a postopanje pred vhodnimi vrati v mrazu in brskanje po torbici ali žepu za ključi zagotovo ni ena izmed njih. Nesrečni poskusi vtikanja ključa v ključavnico v temi še manj! S pametnim sistemom odklepanja INOSMART vam tega ne bo treba. Visokozmogljivi čitalec prstnega odtisa bo v hipu prepoznal vaš prst (ne glede na to, pod kakšnim kotom ga postavite nanj!) ter v manj kot sekundi odklenil vrata.

Ker lahko namesto prstnega odtisa uporabite tudi mobilni telefon ali preprosto vnesete kodo na lično črno površino na dotik, je skrb, da bi s ključem opraskali ključavnico ali celo vratno krilo odveč. Poleg tega bo motorna ključavnica sama zaklenila vhodna vrata vedno, ko jih boste zaprli, in to kar v petih točkah  - da boste varni tudi pred nepridipravi, ki v zavetju zimske teme prežijo na priložnost za krajo.

Za še več praktične zaščite je tu mobilna aplikacija, ki beleži vsako odklepanje ali poskus odklepanja, tako da vedno veste, kaj se dogaja na vašem vhodu. A previdno: Aplikacija kljub naprednim funkcijam žel ne zmore beležiti vstopov skozi dimnik! ;)

In ker boste z njimi prihranili!

Medtem ko na cene energentov nimamo vpliva, lahko marsikaj storimo za izolativnost vašega doma, s tem pa nižje stroške ogrevanja! Po zaslugi izjemne toplotne izolacije in še nadgrajene strukturne stabilnosti, ki jo dopolnjuje sistem s kar tremi tesnili in termično prekinjenim pragom, bo topel zrak ostal v notranjosti, zimski hlad pa pred vrati!

Inothermova vhodna vrata se ponašajo z napredno konstrukcijo vratnega krila, ki v debelino meri kar 95 mm

Tudi na tem blogu smo že večkrat poudarili, da so slabo izolirana okna in vhodna vrata eden glavnih krivcev za toplotne izgube. Te so lahko celo večje kot pri neizolirani fasadi. Če želite torej prihraniti kakšen evro ter živeti okolju prijazneje, Božička brž pošljite v Prigorico.

Pa brez skrbi: Božičku jih ne bo treba vgraditi!

Si predstavljate, da bi se na božično jutro prebudili in na hodniku ugledali nova vhodna vrata? Tega vam niti pri Inothermu (še?) ne moremo pričarati, toda tudi naša alternativa ni kar tako. Naši mojstri lahko namreč nova vhodna vrata vgradijo v pičlih nekaj urah, in to po najvišjih standardih RAL, ki zagotavljajo odlično toplotno in zvočno izolacijo ter zaščito pred vlago, s tem pa še podaljšajo življenjsko dobo vhoda. 

Po zaslugi modernih posebnih materialov tudi nekoliko nižje temperature ne predstavljajo ovire za vgradnjo, tako da se monterji lahko pri vas oglasijo, vse dokler se temperatura ne spusti pod deset stopinj pod ničlo.

Ampak kakšna vrata naročiti Božičku?

Drzna živo rdeča ali klasična, umirjena siva ali bela? Ekstravagantno držalo ali preprosta kljuka? Veliko motivno steklo ali zgolj čista, ravna površina brez zasteklitve? Vemo, da je možnosti veliko in da je včasih težko izbrati, a k sreči imamo v rokavu več asov, ki vam bodo pomagali do prave odločitve!

Virtualni showroom zbirke vhodnih vrat Inotherm.
Da se boste lažje odločili za prava vhodna vrata, pokukajte v naš virtualni salon.

Če v predprazničnem vrvežu ne uspete obiskati enega od naših prodajnih mest, se lahko na obisk odpravite z miško. Za dodatno mero navdiha lahko namreč obiščete naš virtualni salon ter si ogledate najpopularnejše modele naših alu vhodnih vrat.

In če bi radi pred končno odločitvijo slišali še strokovno mnenje, lahko z nekaj kliki rezervirate posvet z enim od Inothermovih specialistov, ki se vam lahko pridruži na virtualnem sprehodu med razstavnimi eksponati ter vam pomaga določiti še zadnje podrobnosti. Božiček mora pač natančno vedeti, kaj si želite. ;) 

Ste izvedeli vse, kar potrebujete?

Seveda, ta stran me je prepričala
Zanima me samo še nekaj malenkosti
Za končno odločitev potrebujem več podatkov
Z vsebinami na strani si težko pomagam
Predstavljene informacije so nekoristne

Zahvaljujemo se za vašo oceno!

Oceno za to stran ste že oddali.