Blog

8 razlogov, zakaj bi morali preizkusiti Inothermov konfigurator vhodnih vrat

Konfigurator na prenosnem računalniku, ki ga ima nekdo na kolenih.

So se vaša zvesta vhodna vrata po številnih letih hrabrega kljubovanja vsakodnevnim obremenitvam izmučila in potrebujejo zamenjavo? Ali pa morda v mislih že odklepate duri svojega novega doma, četudi ta zaenkrat živi le na skici? Če na novo opremljate vhod, bi vas pri Inothermu radi povabili, da to storite v slogu 21. stoletja! Po zaslugi našega naprednega konfiguratorja vhodnih vrat je namreč že nekaj klikov popolnoma dovolj, da na ekranu vašega računalnika zasijejo vrata, kakršna ste si vedno želeli. In če vas zanima, zakaj je naš konfigurator prihodnost, ki bi se ji morali pridružiti tudi vi, boste vse odgovore našli v prispevku.

1. Ker z njim prav vsak lahko ustvari edinstven vhod

Inothermov konfigurator vhodnih vrat ne zahteva posebnih tehničnih znanj ali oblikovalskih spretnosti. Prav tako se za njegovo uporabo ni treba nikjer registrirati ali plačati konfiguracije. Preprosto izberete model naših alu vrat, ki ga želite personalizirati, ter ga korak za korakom opremite po svojem okusu. Ko ste z vrati zadovoljni, preprosto kliknete na gumb “POŠLJI POVPRAŠEVANJE” in oglasili se vam bomo z informativno ponudbo za konfigurirani model.

Prikaz konfiguratorja in izbiranja posameznih vrat.
Ko konfigurirate nova vhodna vrata, kliknite ukaz "POŠLJI POVPRAŠEVANJE" in poslali vam bomo informativno ponudbo.

2. Ker lahko z njim takoj preverite, če se izbrana vhodna vrata podajo vašemu pročelju

Ne veste, kako se temno sivo vratno krilo poda vaši temno rumeni fasadi? Tuhtate, če so nekoliko modernejša vrata primerna za vaše klasično pročelje? Z nami vam ni treba tvegati! Vmesnik konfiguratorja vam namreč omogoča, da sliko vrat vstavite v fotografijo svojega doma in tako preverite, če ste pravilno izbrali slog, barve in dodatke. 

3. Ker je izbira popolnoma vaša

V naši pestri ponudbi vam je na voljo več kot 400 modelov aluminijastih vhodnih vrat. In prav vsakega izmed njih lahko prilagodite svojemu okusu. Pri tem niste omejeni zgolj na barvo, temveč je izgled končnega izdelka popolnoma v vaših rokah. Svoja nova vhodna vrata lahko denimo opremite z nadsvetlobo (na eni ali obeh straneh) in obsvetlobo, jih odenete v lesni dekor ali dekor z drugim naravnim vzorcem ter jim namenite zasteklitev po lastnih željah.

4. Ker konfigurator ne pozna “odpiralnih časov” 

Če je vaš največji sovražnik pri načrtovanju vhoda pomanjkanje časa, ste v našem konfiguratorju vhodnih vrat našli zvestega zaveznika. Načrtovanja z njim se lahko lotite sami in kadar koli, tako da vam za oddajo povpraševanja ni treba obiskati našega salona ali predhodno stopiti v stik z nami.

Dobrodošli v našem virtualnem salonu vhodnih vrat!

5. Ker bo ponudba prispela nemudoma. Vedno. 

Po zaslugi Inothermovega naprednega informacijskega sistema vam ne glede na zahtevnost konfiguracije ne bo treba čakati na ponudbo. Vsako povpraševanje namreč obdelamo in nanj odgovorimo v 24 urah. Zgodba o vašem sanjskem vhodu se zato lahko z nami prične takoj. 

6. Ker takšnih vrat najbrž ne bo imel noben sosed ... 

Razen če bo ponavljal za vami, seveda ... S konfiguratorjem boste ustvarili vrata v popolnoma edinstvenem slogu, s katerim boste najbolje izrazili sebe in svoj okus. Končni izdelek konfiguracije bo namreč unikat, ki ga bomo v našem modernem proizvodnem obratu izdelali le za vas. 

7. Ker vam za konfiguracijo ni treba poznati točnih mer

Še niste opravili točne izmere obstoječih vhodnih vrat ali zidne odprtine? Brez skrbi, za informativno ponudbo lahko v konfiguratorju navedete tudi približne mere vhoda. Tako lahko strokovnjaka na pomoč pokličete šele, ko ste prepričani, da vaš sanjski model ustreza tako vašemu okusu kot tudi vašemu proračunu.

8. Ker je od vašega najljubšega modela do drobnih prilagoditev le klik ... 

Vrata, ki jih želite personalizirati, lahko izberete neposredno v konfiguratorju in s pomočjo filtrov (denimo glede na slog svojega pročelja), lahko pa se v konfiguracijo podate naravnost iz kataloga vhodnih vrat. Ste se med brskanjem zaljubili v enega od modelov, a bi si želeli nekoliko drugačne barve, bi spremenili obliko ročaja ali odtenek spremenili steklo? Kliknite na izbrana vrata in nato na gumb “OBLIKUJ SVOJ VHOD”, da prikrojite malenkosti. 

Kako sploh uporabim konfigurator vhodnih vrat?

S pomočjo filtrov v samem konfiguratorju ali katalogu izberite vhodna vrata, ki so vam najbolj všeč. 

  • Najprej izberite smer odpiranja ter konstrukcijo (označite morebitne obsvetlobe in nadsvetlobe). 
  • Vnesite mere zidne odprtine, tudi če so te le približne. Kako izmeriti vrata, si lahko preberete v našem prispevku Nakup vhodnih vrat od A do Ž
  • Izberite dodatke: barvo, tip stekla, vrsto in obliko držala ter sistem zaklepanja (klasična varnostna ključavnica ali pametni sistem odpiranja INOSMART). 
  • Prilagodite barvo pročelja, ki ga prikazuje vmesnik, ali pa izris vrat vstavite v sliko svojega vhoda. 
  • Pritisnite na ukaz “ODDAJ POVPRAŠEVANJE” in počakajte na informativno ponudbo.
Z našim konfiguratorjem lahko prilagodite nešteto modelov vrat.

Obiščite tudi naš virtualni salon vhodnih vrat! 

Da smo pripravljeni na prihodnost, smo v letošnjem letu dokazali tudi z otvoritvijo Inothermovega prvega virtualnega showrooma, v katerega vas prav tako vljudno vabimo. Sprehodite se med razstavljenimi eksponati in poiščite navdih za svoja sanjska aluminijasta vrata. Obenem so vam tudi v virtualni obliki na voljo naši svetovalci. Naročite se na spletni posvet in z vami se bo prek zaslona sprehodil tudi eden naših strokovnjakov. 

Ste izvedeli vse, kar potrebujete?

Seveda, ta stran me je prepričala
Zanima me samo še nekaj malenkosti
Za končno odločitev potrebujem več podatkov
Z vsebinami na strani si težko pomagam
Predstavljene informacije so nekoristne

Zahvaljujemo se za vašo oceno!

Oceno za to stran ste že oddali.