Blog

INOSMART – odklenite vrata v prihodnost brez ključa!

Če bi vas povprašali, kako si predstavljate vhodna vrata prihodnosti, bi mnogi med vami poleg moderne oblike zagotovo omenili tudi možnost odpiranja brez ključa. Toda kaj, če vam povemo, da vam za takšno rešitev ni treba gledati v prihodnost? Pri Inothermu smo namreč kot eden vodilnih igralcev na področju naprednih tehnologij odklepanja razvili novo generacijo pametnega sistema za odpiranje vrat. Če vas zanima, kako lahko INOSMART vaš vhod naredi še varnejši, modernejši in bolj praktičen, potem si nedvomno preberite ta prispevek. 

Kaj je INOSMART? 

Sta vam pojma pametna ključavnica in pametni sistem odpiranja še neznana? Brez skrbi, z veseljem vas spoznamo z najinovativnejšim načinom odklepanja na trgu. INOSMART je pametni sistem odpiranja vrat, ki deluje s pomočjo motorizirane ključavnice. Ta vhodna vrata samodejno zaklene vsakič, ko se ta zaprejo, obenem pa omogoča odklepanje brez uporabe ključa. Uporabnik lahko namreč izbira med tremi bolj praktičnimi načini odpiranja – s prstnim odtisom, s pomočjo NFC tehnologije oz. s pametnim telefonom ter z vnosom numerične kode. Tako se ob prihodu na domači prag nikoli več ne boste vprašali, v kateri žep ste pospravili ključe, ob odhodu na pot pa ne boste zaskrbljeno razmišljali, ali ste res zaklenili vhodna vrata. Toda INOSMART ima tudi številne druge prednosti, ki jih omogoča napredna tehnologija! 

Odpiranje vrat brez ključa - s prstnim odtisom!

Svoboda izbire

Sistem INOSMART je sinonim za fleksibilnost in svobodo izbire. Življenje brez ključev je manj stresno in bolj praktično, še lepše pa je, če lahko izbiramo med več alternativnimi načini odklepanja. Tako lahko vsak član gospodinjstva varno odklene vhodna vrata na način, ki mu v danem trenutku najbolj ustreza. 

Pozimi, ko nosimo debele rokavice, je denimo najpreprosteje ob čitalnik prisloniti mobilni telefon. In če imate prst, ki ga uporabljate za odčitavanje, poškodovan ali povit, prav tako uporabite NFC tehnologijo ali pa vnesete numerično kodo. 

Fleksibilnost, ki jo zagotavljajo različni načini odpiranja vrat, se kot izjemna prednost izkaže prav v času pandemije koronavirusa. Posebej v primerih, ko čitalec prstnih odtisov uporablja večje število ljudi, denimo na vhodu v številčnejše gospodinjstvo ali poslovni prostor, lahko s prehodom na odklepanje z mobilnimi napravami zmanjšamo nevarnost prenosa okužbe.

Najnaprednejša tehnologija in brezkompromisna varnost

Vse te adute pa spremlja najsodobnejša in s tem najzanesljivejša tehnologija na trgu. Visokoločljivostni senzor omogoča 360-stopinjsko branje prstnega odtisa, novi algoritem za prepoznavanje pa zagotavlja še bliskovitejše delovanje. INOSMART je zato zmogljivejši in še enostavnejši za uporabo od svojega predhodnika. 

Je pa tudi še varnejši! Že njegov predhodnik je sicer ponujal izjemno raven zaščite, a INOSMART je vse skupaj popeljal še dlje. Povezavo med čitalnikom odtisov ter kontrolno enoto v vratih namreč varuje vrhunska raven enkripcije, tako da vdor v sistem ni mogoč. Čitalec obenem preveri toploto prsta ter slednjega odčita globinsko oz. tridimenzionalno. 

Ko je dovolj že pametni telefon … 

Delovanje sistema INOSMART lahko prilagajate in spremljate kar s pomočjo svojega pametnega telefona. Preprosto naložite aplikacijo, nato pa lahko kot administrator prek slednje dodajate ali odvzemate uporabnike in zanje določite enega ali več načinov odklepanja. 

V spomin lahko shranite kar 100 različnih številčnih kod, telefonov in prstnih odtisov. Izdelovanje kopij ključev je tako preteklost. Če želite sosedu, sorodniku ali podnajemniku omogočiti vstop v svojo hišo, to v trenutku uredite z le nekaj dotiki zaslona svojega pametnega telefona.

Za popoln nadzor nad vhodom

Včasih bi radi koga spustili v hišo samo ob določenem času, denimo varuško, čistilko, vzdrževalca ali družinskega prijatelja, ki je med vašim dopustom prišel zalit rože in preverit stanovanje. INOSMART vam omogoča prav to! S pomočjo aplikacije lahko namreč čas vstopa omejite na točno določeno uro ali določite časovno okno, znotraj katerega bo uporabnik lahko odklenil vhodna vrata. 

Sistem obenem nudi pregled zadnjih 150 odpiranj, v evidenco pa zabeleži tudi neuspešne poskuse. Če je kdo zgolj poskušal odkleniti vrata vašega doma, pa INOSMART ni prepoznal njegovega prstnega odtisa, kode ali mobilnika, boste točen čas poskusa lahko razbrali iz aplikacije. 

Eden izmed načinov odklepanja vhodnih vrat je tudi preko vašega pametnega telefona.

Sistem odklepanja, ki postaja vse pametnejši

INOSMART je poseben tudi zato, ker uporabnike nenehno spoznava in tako postaja vse boljši v branju prstnih odtisov. Ker je opremljen z algoritmom za samostojno učenje, lahko zazna že najmanjše spremembe uporabnikovega prstnega odtisa ter si jih zapomni. Manjše ureznine ali druge poškodbe tako ne pomenijo, da boste morali vsakič znova registrirati svoj prst, kajti ob naslednjem odpiranju bo INOSMART že navajen na spremembo.  

Ta funkcija je še posebej koristna pri naših najmlajših, katerih mali prstki praktično čez noč postanejo veliki. INOSMART njihov razvoj aktivno spremlja, tako da mali nadobudneži nikoli ne bodo imeli težav z odklepanjem vrat. Lahko bi celo rekli, da INOSMART dejansko raste in se razvija skupaj z vami in vašimi otroki. 

Varnost in praktičnost v vrhunskem slogu

Vhodna vrata INOTHERM lahko s pomočjo konfiguratorja prilagodite popolnoma po svojem okusu, enako pa velja tudi za način vgradnje sistema INOSMART. Če se odločite za model s pametnim sistemom odpiranja, lahko izbirate med vgradnjo modula s čitalcem v vratno krilo ali držalo iz nerjavečega jekla. V obeh primerih boste svoj vhod oplemenitili s stilsko dovršenim dodatkom, ki simbolizira spoj elegance in tehnološkega napredka. 

Črna steklena površina čitalca in tipkovnice z nežno LED osvetlitvijo se namreč odlično zlije s površino vrat, zaradi kapacitivnih tipk pa je nadvse preprosta za uporabo. Po zaslugi vrhunske kakovosti se tipke prav tako ne obrabljajo, kar pri uporabi numerične kode pomembno prispeva k varnosti. Sistem vsebuje tudi zvonec, ki ga lahko povežemo na brezžično INOSMART hišno enoto zvonca ali že obstoječ hišni zvonec.

Izberite varnejša vhodna vrata

Alu vhodna vrata z naprednim sistemom odpiranja INOSMART uveljavljajo nove trende v razvoju pametnih vhodov in tudi celotnih domov. Gre za rešitev, ki bo krojila prihodnost razvoja vhodnih vrat, zato se predvsem z dolgoročnega vidika splača vložiti vanjo. Tako boste ob vrhunski izolativnosti, edinstvenemu dizajnu in zanesljivi zaščiti zares pripravljeni na tehnološke premike novega desetletja, ki je pred nami. 

Oglejte si katalog vhodnih vrat, ki jih lahko naročite s sistemom INOSMART, ter jih prilagodite popolnoma po svojem okusu! 

Ste izvedeli vse, kar potrebujete?

Seveda, ta stran me je prepričala
Zanima me samo še nekaj malenkosti
Za končno odločitev potrebujem več podatkov
Z vsebinami na strani si težko pomagam
Predstavljene informacije so nekoristne

(2 oceni, 2,0)

Zahvaljujemo se za vašo oceno!

Oceno za to stran ste že oddali.