Blog

Pridružite se nam na potovanju v nove čase!

Moderna aluminijasta vhodna vrata, odeta v leseni dekor, pred vhodom pa je rastlinska dekoracija.

Prehod v novo leto ima v Inothermovem svetu prav poseben pomen, saj so tudi vrata eden izmed simbolov prehajanja, s tem pa sprememb, mejnikov in novosti, ki jih uteleša tudi naša filozofija nenehnega napredka. A za razliko od prejšnjih let se je lani koledarskemu mejniku pridružila še pomembnejša prelomnica: svetovna zdravstvena kriza, ki pospešeno, nepredstavljivo in nepovratno spreminja svet okoli nas ... 

Pri Inothermu verjamemo, da bodo spremenjene nakupovalne navade, zaznamovane z vse pomembnejšo vlogo spleta, ostale pomemben del naših življenj tudi po povratku v “normalnost”. Prav zato se že nekaj časa pripravljamo na novo obdobje, v katerem ne želimo narekovati le razvoja aluminijastih vrat, temveč prvorazredno nakupno izkušnjo prenesti tudi na splet. Vas zanima, kakšno prihodnost ustvarjamo za vas? 

Vstopite skozi naša digitalna vrata: prvi virtualni salon vhodnih vrat INOTHERM! 

Razvoj Inothermovih alu vhodnih vrat narekuje naše neomajno prepričanje, da za vsako oviro obstaja primerna inovacija. In ker smo še vedno v obdobju, ki ga zaznamujejo težje ovire kot poprej, smo bili primorani postati še iznajdljivejši. 

Na Inothermovi spletni strani se lahko sedaj virtualno sprehodite skozi razstavni salon vhodnih vrat.

Že lani smo zato v času zaprtja prodajnih mest začeli snovati novo rešitev za ogled in izbiro vhodnih vrat: Inothermov prvi virtualni razstavni salon vhodnih vrat, ki pravkar sprejema prve goste. Naš fizični razstavni prostor, ki smo mu jeseni nadeli novo, še sodobnejšo podobo ter ga obogatili z novimi modeli, smo tako prenesli na vaše domače ekrane, s tem pa vam omogočamo udoben in (predvsem do umiritve epidemioloških razmer tudi) varen digitalni sprehod med razstavnimi eksponati. Predvsem v času, ko ni sejmov in drugih prireditev, virtualni salon hkrati ponuja odlično priložnost, da si na enem mestu ogledate široko paleto različnih modelov. 

A virtualni razstavni salon smo razvili z jasno vizijo za prihodnost: čim večji del nakupnega procesa omogočiti tudi prek spleta in strankam olajšati pot do novih vrat. Verjamemo namreč, da je v obseg spletne prodaje bistveno vključiti tudi tiste visokokakovostne izdelke, ki jih kupci pred končno odločitvijo običajno želite videti tudi v živo. 

Predvsem tistim strankam, ki bivate nekoliko dlje od naših fizičnih prodajnih mest, bomo tako prihranili čas in potne stroške, saj se boste lahko z našimi modeli vsaj v začetni fazi nakupa dodobra spoznali tudi iz udobja domačega naslanjača, pred dokončno izbiro pa nas še obiskali.  

Seveda pa nakup vrhunskega izdelka zahteva tudi vrhunsko podporo, in tudi za slednjo smo poskrbeli. 

Z vami kjer koli: spletni posvet z Inothermovimi strokovnjaki 

Ob obisku virtualnega salona vrat se lahko naročite tudi na spletni posvet s prodajnim predstavnikom ali strokovnjakom, ter se med razstavnimi eksponati sprehodite v njegovi družbi. S pomočjo videoklica boste hitro prišli do odgovorov na vsa dodatna vprašanja, obenem pa se boste lahko z osebjem pogovorili tudi o svojih posebnih željah ali potrebah.

Na spletni strani Inotherm so na voljo izkušeni strokovnjaki za vsa vprašanja.
Pri virtualnem obisku salona so vam za vsa vprašanja na voljo naši izkušeni strokovnjaki.

Tako boste ob obisku salona preko spleta deležni enake kakovostne strokovne pomoči kot ob prihodu na naše fizično prodajno mesto. A svoja sanjska vrata seveda lahko ustvarite tudi čisto sami – kadar koli in kjer koli, obenem pa na popolnoma preprost način. 

Prihodnost, ki je že prispela: konfigurator alu vhodnih vrat Inotherm

Inothermov konfigurator vhodnih vrat je na voljo že nekaj časa, a v kombinaciji z novim virtualnim salonom predstavlja še pomembnejši del izboljšane spletne izkušnje. Vam je med sprehodom z miško v oči padel kateri od razstavljenih modelov vhodnih vrat? Z le nekaj kliki ga lahko prilagodite meram svojega vhoda ter svojemu okusu! Postopek je popolnoma enostaven: 

  1. Obiščite konfigurator ali iz kataloga izberite model, ki ga želite personalizirati. Svoja najljubša vrata lahko najdete prek iskanja točno določenega modela vrat, lahko pa tudi s pomočjo filtrov, ki vam prikažejo zgolj modele v izbranem slogu, z določenim tipom zasteklitve itd. 
  2. Izberite način odpiranja (levo/desno), tip konstrukcije (z obsvetlobami ali brez) in vnesite mere odprtine za vhod
  3. Zdaj je na vrsti dodatna oprema. Izberite barvo, stekla, kljuko in tip ključavnice (klasična ali motorna).
  4. Izberite barvo fasade ali naložite sliko svojega pročelja, da preverite, kako bi se izbrani model prilegal vašemu domu.
  5. Oddajte povpraševanje in v roku 24 ur boste prejeli informativno ponudbo. Inothermov konfigurator je namreč osnovan na izjemno naprednem informacijskem sistemu, ki nam omogoča hitro obdelavo podatkov in izračun cene.
Na spletni strani Inotherm je na voljo tudi konfigurator vhodnih vrat.
V Inothermovem konfiguratorju vhodnih vrat si lahko izberete in prilagodite popolnoma svoja vhodna vrata.

Ste pripravljeni na novo izkušnjo? 

Pri Inothermu se ne želimo prilagajati trendom, temveč jih sami ustvarjamo. Vstopite v naš virtualni svet in doživite nov način nakupa vrhunskih vhodnih vrat – hitro, preprosto in udobno. Seveda pa vas še naprej z veseljem pričakujemo tudi v razstavnem salonu v Prigorici in se veselimo tudi srečanja v živo! 

Ste izvedeli vse, kar potrebujete?

Seveda, ta stran me je prepričala
Zanima me samo še nekaj malenkosti
Za končno odločitev potrebujem več podatkov
Z vsebinami na strani si težko pomagam
Predstavljene informacije so nekoristne

Zahvaljujemo se za vašo oceno!

Oceno za to stran ste že oddali.