Blog

S predanostjo do uspeha tudi v letu zaprtih vrat

Če bi morali izbrati en sam prizor, ki je zaznamoval leto 2020, bi pri INOTHERMU gotovo najprej pomislili na zaprta vrata. Vrata vseh kulturnih ustanov, prodajaln, restavracij in poslovnih prostorov, skozi katera zaradi boja s pandemijo tudi več mesecev ni stopil nihče. To pa je za marsikoga pomenilo tudi zaprta vrata v simbolnem pomenu, saj nam je kriza na pot postavila številne visoke ovire. V našem podjetju smo se njihovega premagovanja lotili z odločnostjo in optimizmom, zato smo kljub izzivom na poti do uspeha odprli kar nekaj novih vrat. V prispevku si preberite, katera.

V novo leto s svežo spletno podobo 

V letu, ko so se mnoga področja naših življenj preselila na splet, je bilo še zadnjih lepotnih popravkov deležno tudi INOTHERMOVO novo spletno mesto. Na njem je naša spletna ponudba zaživela v sodobni podobi, s katero se predstavljamo tudi na vseh pomembnejših evropskih tržiščih. 

Prenovljena podoba Inothermovega spletnega mesta.

Obenem smo prenovili in dodatno prilagodili tudi konfigurator vhodnih vrat, ki omogoča še preprostejšo personalizacijo vseh naših modelov – brez obiska salona. Tako si lahko vsak kupec z le nekaj kliki ustvari sanjski vhod po lastnih željah, obenem pa tudi preveri, kako bi nova vrata izgledala na njegovem domovanju. 

Novo spletišče smo obogatili tudi z vsebinskim središčem, na katerem že pridno zbiramo uporabne prispevke s področij, kot so izbira, vgradnja in nega alu vhodnih vrat. Tudi v novem letu bomo zbirko člankov redno posodabljali in s tem tako obstoječim kot bodočim strankam na enem mestu ponudili vse najpomembnejše informacije o vhodnih vratih iz aluminija

V krizi je prevladala skrb za zdravje 

Pri INOTHERMU smo se že na prvi val epidemije novega koronavirusa odzvali odločno in za dva tedna popolnoma zaustavili proizvodnjo. Zavedamo se namreč, da brez zvestih in predanih zaposlenih ne bi dosegli vsega, kar nam je v preteklosti uspelo, zato so tako njihovo zdravje kot tudi zdravje njihovih najbližjih in celotne skupnosti vedno naša prioriteta.

Prenovljen konfigurator vhodnih vrat Inotherm.

Po vrnitvi na delovna mesta smo proizvodnjo ponovno zagnali po korakih – najprej v omejenem obsegu in ob upoštevanju najstrožjih preventivnih ukrepov. Ti so nam prešli v kri in se jih še zdaj striktno držimo, saj se zavedamo, da prav vsak od nas igra pomembno vlogo pri preprečevanju okužbe in zagotavljanju nemotenega delovanja podjetja. 

Druženje smo prepustili spletu 

Kljub krepitvi prisotnosti na zahtevnih mednarodnih trgih smo kot proizvajalci še vedno močno vpeti v domačo, lokalno skupnost. Da bi v času, ko nas ljudje ne morejo obiskati v razstavnem salonu, ohranili stik s strankami, pridobivali njihove povratne informacije ter jim posredovali uporabne podatke in nasvete, smo pričeli z gradnjo skupnosti na Facebooku

S svojo prisotnostjo na družbenih omrežjih se želimo namreč še tesneje povezati z obstoječimi in potencialnimi uporabniki izdelkov INOTHERM ter prek interakcije z njimi spoznati, kako lahko svojo ponudbo še bolj približamo strankam ter tako pripomoremo k še boljši celostni izkušnji pri nakupu in uporabi naših alu vrat. 

Vsebine na družabnih omrežjih delimo tudi v angleškem in nemškem jeziku ter tako krepimo svojo prisotnost na tujih trgih.

Pripravljeni tudi na virtualno prihodnost 

Kljub okrepljeni spletni prisotnosti pa se zavedamo, da dolgotrajna prekinitev javnega življenja močno vpliva na nakupne navade, kar se odraža tudi v pospešeni selitvi številnih storitev in aktivnosti na splet. Kot podjetje, ki stavi na razvoj in inovativnost, že vse od pričetka pandemije budno spremljamo spletne trende in iščemo rešitve, s katerimi bi lahko kupcem tudi prek spleta čim bolj približali svojo ponudbo. 

Še vedno namreč verjamemo, da je pri nakupu izdelka, kot so vrata, ključna čim pristnejša osebna izkušnja, ki pa ob omejitvah gibanja ni mogoča. Prav zato smo se odločili, da kupcem omogočimo virtualni sprehod po našem razstavnem salonu. 

V letu 2020 smo zato močno zavihali rokave in se lotili razvoja prvega INOTHERMOVEGA razstavnega salona, ki je trenutno v zaključni fazi. Kupcu bodo ob obisku na voljo številne napredne funkcije, saj se bo lahko denimo s prodajalcem sprehodil po salonu in si ob strokovni razlagi ogledal razstavne eksponate. 

Sodobni načini odklepanja so dobili novo ime: INOSMART

Izredni dogodki preteklega leta so zamaknili marsikateri načrt, a našega razvoja niso zaustavili. Na trg smo namreč lansirali najsodobnejši pametni sistem za odpiranje vrat, imenovan INOSMART. Slednji je plod naših prizadevanj, da z inovativnimi tehnološkimi rešitvami narekujemo razvoj naprednih sistemov odpiranja vhodnih vrat ter s tem oblikujemo prihodnost pametnih vhodov.

Pametni sistem odklepanja in odpiranja vhodnih vrat - Inosmart.

Največja prednost INOSMARTA je, da v eni napravi združuje kar tri sodobne načine odklepanja vrat: s prstnim odtisom, z numerično kodo in s pametnim telefonom. Obenem je opremljen z visokoločljivostnim senzorjem prstnih odtisov, ki zmore odtise odčitati ne glede na pozicijo prstov, hkrati pa zaznava drobne spremembe v njih in se samodejno prilagaja nanje. 

S celotnim sistemom je mogoče upravljati preko aplikacije na pametnem telefonu, s pomočjo katere lahko lastnik preprosto in hitro dodaja ali odstranjuje uporabnike, časovno omeji njihov dostop ali spremlja zadnje vstope v objekt. INOSMART si sicer lahko zapomni kar do 100 prstnih odtisov, kod ali pametnih telefonov. 

Ker tudi vrhunsko nikoli ni dovolj dobro: Serija Exclusiv in Select 2021 

Znan rek pravi, da so edina stalnica v življenju spremembe. Pri INOTHERMU poskušamo delovati v skladu z nekoliko prirejeno različico: Edina stalnica našega delovanja je napredek. Adute, ki našim vhodnim vratom na trgu omogočajo odločilno prednost, zato nenehno izpopolnjujemo in ustvarjamo še boljše, še samozavestnejše izdelke.

Trije modeli aluminijastih vhodnih vrat Inotherm z lesenim dekorjem.

Rezultat našega truda v letu 2020 sta tudi v celoti prenovljena programa vhodnih vrat Exclusiv in Select 2021. Pri tem najbolj prodajani in za naše podjetje najpomembnejši program Exclusiv sedaj odlikuje debelejše vratno krilo (95 cm), ki zagotavlja še boljšo izolativnost in učinkovitejše kljubovanje temperaturnim nihanjem. Nova konstrukcija med drugim v obojestransko prekrivni izvedbi krila omogoča tudi odpiranje navzven. 

Vratom smo za brezkompromisno varnost dodali tudi najmočnejše profile na trgu s tridelnimi varnostnimi nasadili, ojačali pa smo tudi celotno konstrukcijo. Ta je po zaslugi spodnjega povezovalno-statičnega profila statično stabilnejša, s čimer omogoča še natančnejšo montažo, stabilnost celotnega elementa ter seveda še boljšo protivlomno zaščito. Tako smo ustvarili še kakovostnejša in obenem varnejša alu vhodna vrata, s katerimi smo znova dvignili letvico v segmentu. 

V program 2021 smo dodali tudi skrita nasadila za lepšo notranjo optiko vrat, za učinkovitejše odtekanje vode pa smo razvili novo zunanjo kanaleto. Prav tako smo z novimi trendovskimi in kakovostnimi uležajenimi kljukami še dodatno razširili že tako razvejan program notranjih kljuk, v naslednjih mesecih pa bomo na trgu predstavili še nekaj pomembnih novosti, katerih razvoja smo se lotili že lani. Posebej smo ponosni na nov trendovski program vhodnih vrat za sodobne gradnje, s katerim se bomo še bolj približali sodobnim arhitekturnim smernicam. 

Nova trendovska kljuka, ki še dodatno popestri že tako odlična vhodna vrata Inotherm.

Na koncu šteje zadovoljstvo

Naš trud je poplačan, ko smo priča zadovoljnim uporabnikom, ki z veseljem odpirajo in zapirajo naša vhodna vrata. Vsem, ki ste nam v preteklem letu izkazali zaupanje ter nam omogočili, da edinstven pečat vdahnemo tudi vašemu vhodu, se zato iskreno zahvaljujemo. 

Zahvala pa gre tudi vsem, ki spremljate naše spletne kanale, nas všečkate ter tako podpirate razvoj naše znamke. Z vašo podporo bodo tudi izzivi v letu 2021 lažji!

Ste izvedeli vse, kar potrebujete?

Seveda, ta stran me je prepričala
Zanima me samo še nekaj malenkosti
Za končno odločitev potrebujem več podatkov
Z vsebinami na strani si težko pomagam
Predstavljene informacije so nekoristne

Zahvaljujemo se za vašo oceno!

Oceno za to stran ste že oddali.