Blog

Zimska akcija: še ugodneje do sanjskih vhodnih vrat

Sanjska aluminijasta vhodna vrata

Zimski čas, posebej konec leta, tradicionalno predstavlja obdobje malih in velikih načrtov za prihodnje leto, medtem ko s projekti, kakršen je prenova, raje počakamo do pomladnih otoplitev. Toda zakaj bi se držali tradicije, ko pa se bolj izplača poskusiti nekaj novega? Ko so denimo v igri kakovostna vhodna vrata, je argumentov za zimski nakup več kot dovolj. Ne verjamete? Potem zatogoto še niste slišali za Inothermovo zimsko akcijo. ;) 

Najboljša priložnost za uresničitev sanj

Tako je, zimski nakup se pri Inothermu še kako izplača. Zdaj že tradicionalna zimska akcija tudi letos poteka od začetka decembra pa vse do konca aprila (1. 12. 202130. 4. 2022), prinaša pa 5-odstotni popust na izbrane modele vrat iz programov EXCLUSIV in SELECT

Alu vhodna vrata Exclusiv AAE 1169
Zimska akcija prinaša 5-% popust na vhodna vrata Exclusiv in Select.

In kar je najboljše: nakup je še vedno povsem preprost. Zgolj obiščite spletni konfigurator, v aktualni ponudbi si izberite svoj najljubši model ter ga opremite po svojih željah. Če vam primanjkuje navdiha, se prej seveda sprehodite po našem virtualnem salonu, z veseljem pa vas - ob upoštevanju ukrepov - pozdravimo tudi v živo. Poleg domačega salona v Prigorici lahko obiščete tudi naše zastopnike v Ljubljani, Mariboru, Slovenj Gradcu, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Novi Gorici ali Kopru. 

Ko odlično postane še boljše 

In česa bo zidna odprtina na vašem vhodu deležna, če boste izkoristili zimsko akcijo? Najnovejše generacije Inothermovih aluminijastih vhodnih vrat, ki se ponašajo z:

  • še boljšo izolativnostjo, ki po zaslugi debelejšega vratnega krila (prej 85, zdaj 95 cm) seže do 0,61 W/m2K in brez težav kljubuje temperaturnim obremenitvam;
  • najmočnejšimi profili na trgu, ki zagotavljajo brezkompromisno protivlomno varnost
  • izjemno stabilnostjo, za katero poskrbi nov povezovalni profil pod pragom (ta doprinese tudi k lažjemu transportu in brezhibni montaži);
  • močnimi 3-delnimi nasadili za pravilno naleganje in dodatno dozo varnosti;
  • edinstveno eleganco in neprekosljivim občutkom kakovosti ob vsakem dotiku ter
  • možnostjo odpiranja navzven tudi v obojestransko prekrivni izvedbi EXCLUSIV. 
Protivlomna vhodna vrata - vlomilec ponoči.
Aluminijasta vhodna vrata zagotavljajo protivlomno varnost.

Če strnemo: svoj vhod lahko z le nekaj kliki in ščepcem navdiha opremite z vrati, ki zagotavljajo prvovrstno izolativnost, brez težav prenašajo temperaturna nihanja, čuvajo vas in vaše najbližje pred vlomilci, za nameček pa s svojo eleganco jemljejo dih in po zaslugi obstojnega lakiranja ohranjajo svoj prvotni izgled

Prijazna do denarnice in okolja 

Kako pomembno vlogo igrajo vhodna vrata pri izolaciji stanovanjskih objektov, smo na tem blogu že večkrat poudarili. V hladnem delu leta se njihov vpliv občuti tako na vaši denarnici kot na ogljičnem odtisu našega doma. Samo z menjavo vhodnih vrat lahko stroške ogrevanja znižate tudi do 10 %, če za ogrevanje uporabljate fosilna goriva, pa boste s tem prizanesli tudi ozračju. Manjša obremenitev peči namreč pomeni manj izpustov CO2. 

Prav zato se pri menjavi vrat splača pomesti s tradicionalnim prelaganjem opravil na pomlad in si vrhunsko izoliran vhod zagotoviti že v hladnem delu leta. Vsak prihranek šteje, če ob tem lahko naredimo nekaj dobrega za okolje, pa še toliko bolje. ;) 

Seveda pa ob tem velja poudariti, da še tako izjemna vhodna vrata ne bodo učinkovito tesnila, če ne bodo pravilno vgrajena. Zato je ključno, da vgradnjo prepustite Inothermovim strokovnjakom, ki bodo s pravilno montažo zagotovili, da bo hladen zimski zrak ostal pred vrati, topel pa za njimi (poleti bo situacija seveda ravno obratna ;). 

Inothermov strokovnjak z rokavicami in metrom meri bodoča vhodna vrata.
Prijazni Inothermovi strokovnjaki zagotavljajo pravilno montažo vrat.

Vgradnja pozimi? Misija mogoče! 

Vas v pesti drži mit o tem, da kakovostna vgradnja vhodnih vrat ni mogoča? Skrb je popolnoma odveč. Moderne poliuretanske pene in drugi materiali za vgradnjo namreč brez težav prenesejo tudi zimski hlad, zato je montaža vhodnih vrat mogoča vse do temperature - 10 stopinj Celzija. Če razmere dopuščajo varno delo, zato tudi na večino zimskih dni ni nikakršne ovire za zanesljivo montažo, ki, mimogrede, traja zgolj 2-3 ure. 

Miško v roke in … Toda kaj pa mere? 

Poleg unikatnega izgleda, ki krasi vsaka naša vrata, so unikatne tudi mere, ki jih s pomočjo konfiguratorja določite sami. Toda izmera zidne odprtine ni mačji kašelj in neizkušen merilec se kaj hitro ušteje. Ali to pomeni, da morate z obiskom konfiguratorja in izbiro modela vrat, stekel, držal, barv in drugih podrobnosti še malce počakati?

Brez skrbi. Po svoja vrata lahko “odsurfate” kar takoj, saj nam za pripravo informativne ponudbe zadoščajo tudi okvirne mere. Konfiguracijo, ki vam je všeč, pa preprosto shranite in jo pozneje prilagodite, lahko pa se tudi individualno dogovorite z našim strokovnjakom, ki vam bo svetoval še glede najprimernejšega načina vgradnje. 

Ein Konfigurator auf einem Laptop, den jemand auf den Knien hat.

Preizkusite konfigurator vhodnih vrat

Ovire? Jih ni! 

Smo vam obljubili, da bomo razblinili vaše dvome glede zimskega nakupa vhodnih vrat? Če nam slučajno še ni čisto uspelo in imate za nas še kakšno pomembno vprašanje, nikar ne oklevajte, temveč stopite v stik z nami. Dogovorite se lahko tudi za virtualni posvet, ki združuje fleksibilnost osebnega pristopa in varnost ter praktičnost spletne komunikacije. 

Ste izvedeli vse, kar potrebujete?

Seveda, ta stran me je prepričala
Zanima me samo še nekaj malenkosti
Za končno odločitev potrebujem več podatkov
Z vsebinami na strani si težko pomagam
Predstavljene informacije so nekoristne

Zahvaljujemo se za vašo oceno!

Oceno za to stran ste že oddali.