Pri Inothermu je vedno nekaj novega!

SPOZNAJTE NOVI PROGRAM  VHODNIH  VRAT EXCLUSIV  2021/2022

Katalog v Slovenskem jeziku je v pripravi!

NOVI modeli in dopolnitev programa S 3D modeli

V korak s časom gremo z novimi modeli v okviru serije Exclusiv, ki smo jo razširili tudi z moderniziranimi različicami 3D modelov.

NOVE barve

Nekoč prevladujoče sive zdaj vedno bolj prehajajo v črne odtenke. Cenovno ugodno barvno skupino 1 smo zato dopolnili s črno barvo – da bodo vaša vrata v najsodobnejšem trendu brez dodatnih izdatkov.

IGP barvne tone umikamo iz naše ponudbe in jih nadomeščamo s podobnimi, plemenitimi barvnimi toni v vremensko visoko-odporni seriji 68.

NOVA oblika zunanjih držal serije 50

Oblikovni trendi držal gredo v smeri ravno prelomljenih linij in različnih barvnih izvedb. Še posebej so popularne izvedbe v črnem barvnem tonu, ki držalu in vratom pridajo eleganco in skupaj s sistemom INOSMART pridih sodobnosti.

NOVO ogledalo

Želite več prostora v vašem vhodu, optično večji prostor in enkraten vizualni element, ki razbije dolgčas? Ogledalo sedaj lahko postavite kar na notranjo stran vrat.  

Brez skrbi, ogledalo je povsem poravnano s površino vrat za enostavno čiščenje. Ker je izdelano iz najfineje poliranega nerjavečega jekla, je nelomljivo – tudi če prepih zaloputne vrata.

NOVO zamenljiv pohodni prag

V fazi gradnje, prenove ali z leti se lahko pohodni prag poškoduje. Razvili smo inovativni sistem, ki omogoča enostavno menjavo praga tudi, kadar so vrata že vgrajena in talne obloge zaključene.