Inotherm na 61. Sejmu Dom

Tudi letos bomo prisotni na največjem sejmu na področju graditeljstva v regiji! Svoj prodajni program, vključno z novostmi za leto 2023, bomo ponosno predstavljali na kar 260 m2. Vljudno vas vabimo, da nas obiščete in v živo izkusite prepoznavno Inothermovo kakovost. 

Na sejmu bo mogoče kupiti tudi vrata iz naše redne ponudbe. To pomeni, da lahko izkoristite tudi 5-% popust v sklopu naše zimske akcije! 

Naša strokovna ekipa vas pričakuje v kupoli A, na razstavnem prostoru št. 3. Z veseljem bomo poklepetali z vami, poskrbeli za strokovne nasvete iz prve roke in vam pomagali najti vaša sanjska vrata.

O Sejmu Dom 

Najnovejši trendi za dom na enem mestu – od gradbeništva in stavbnega pohištva do ogrevalne in hladilne tehnike, notranje opreme ter varovanja in urejanje okolice. Tradicionalni Sejem Dom je obvezna postaja za vse, ki ustvarjate svoje domače gnezdo ali ga prenavljate. Srečajte se s proizvajalci opreme, se udeležite strokovnih svetovanj in odkrijte najnovejše rešitve na področju energetske varčnosti. 

Že 61. Sejem Dom bo tudi letos potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, in sicer med 22. in 26. marcem

Odprt bo vsak dan med 10.00 do 19.00, v nedeljo (zadnji dan) pa do 18.00.