Priredili smo prvi hišni sejem v Italiji

Med 11. in 15. oktobrom je v vili Castelbarco blizu Monze potekal Inothermov prvi hišni sejem na italijanskih tleh. Ekstravagantno posestvo v osrčju Lombardije je predstavljalo popolno kuliso za predstavitev obsežnega prodajnega programa, ki je vključeval tudi novosti za leto 2023.

Poleg sprehoda skozi Inothermovo ponudbo so bila obiskovalcem na voljo tudi tehnična in prodajna izobraževanja. Inothermovi strokovnjaki so navzočim med drugim predstavili napredno prodajno orodje Inokalk in popolnoma novi konfigurator vhodnih vrat.

Italijanski hišni sejem je obiskalo preko 100 poslovnih partnerjev. Med 250 gosti so seveda prevladovali naši zahodni sosedje, pridružili pa so se jim tudi obiskovalci iz Nemčije, Švice, Avstrije in Francije. Vsem je bilo skupno navdušenje – tako nad predstavljenimi inovacijami (Inosmart,  novi konstrukcijski sistemi, nadstreški in osvetlitve) kot tudi nad vsebino prireditve.

Zadovoljstvo partnerjev nam je vlilo še več motivacije za organizacijo naslednjega hišnega sejma, ki se bo marca 2023 odvijal v Münchnu.