Vhodna vrata iz aluminija, ustvarjena za Vas!
DE EN SL HR FR IT NL CS SK

Konjeniški klub Ugar

Konjeniški klub Ugar

 

PREDSTAVITEV KLUBA:

 

Konjeniški klub Ugar je bil ustanovljen z namenom razvoja konjeniškega športa v Slovniji, pod okriljem katerega trenirajo, tako v preskakovanju ovir kot dresurnem jahanju, perspektivni tekmovalci, ki žanjejo odlične uspehe na tekmovanjih tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

 

tl_files/O_podjetju/SPORT/KKUGAR/P2140082_s.jpg   tl_files/O_podjetju/SPORT/KKUGAR/P10107411_s.jpg   tl_files/O_podjetju/SPORT/KKUGAR/P61901461_s.jpg

 

Konjeniški klub Ugar uporablja za svoje delovanje infrastrukturo Posestva Ugar, ki se nahaja pri Ribnici, 45 km jugovzhodno od Ljubljane. Konjeniški center, ki se razprostira na 70 hektarih površine, tvori jedro 1500 hektarskega kompleksa v lasti in upravljanju družine Rudež ter odraža 200 let konjeniške tradicije. Po letu 2000 se je s prihodom upravitelja posestva Maksa Riosse in Manje Koren pričela temeljita prenova posestva in obnovitev nekdanje povezanosti s konjerejo in konjeniškim športom. Proces prenove in širitve se je nadaljeval do sedaj in omogočil, da je Posestvo Ugar postalo moderen konjeniški kompleks, ki z odličnimi možnostmi za rejo in trening konj nedvomno spada med najbolj razvite konjeniške centre v tem delu Evrope.

 

Link: http://www.ugar.si