Vhodna vrata iz aluminija, ustvarjena za Vas!
DE EN SL HR FR IT NL CS SK

REPORTAŽA SIBOR INOTHERM IZ ČLANSKEGA EVROPSKEGA PRVENSTVA V JU-JITSU – GLIWICE 2018

> Domov > O podjetju > Družbena odgovornost > Sponzorstva in donacije > Šport > REPORTAŽA SIBOR INOTHERM IZ ČLANSKEGA EVROPSKEGA PRVENSTVA V JU-JITSU – GLIWICE 2018

Športno društvo Sibor

06 Jun 2018

REPORTAŽA SIBOR INOTHERM IZ ČLANSKEGA EVROPSKEGA PRVENSTVA V JU-JITSU – GLIWICE 2018

Ta element še vedno uporablja star Contao 3 SRC format. Ste posodobili podatkovno bazo?

REPORTAŽA SIBOR INOTHERM IZ ČLANSKEGA  EVROPSKEGA PRVENSTVA V JU-JITSU – GLIWICE 2018

 

Med 1. In 3.6 2018 je v mestu Gliwice na Poljskem potekalo Evropsko člansko prvenstvo v ju-jitsu borbah, duo sistemu, duo show  in ne-wazi. Prvenstva se je pod okriljem Ju-jitsu zveze Slovenije udeležilo tudi 6 slovenskih reprezentantov, ki so barve Slovenije zastopali več kot dostojno. Odlično!

Člani Sibor Inotherm so se prvenstva udeležili z 1 parom in sicer v ženskem duo sistemu Sara Besal ter Tina Pelc, ki sta tekmovanje imele že prvi dan petek 1.6.2018 ter imele v svoji kategoriji 7 nasprotnic iz 6 držav.  Prav tako omenimo, da je bilo to tudi njuno prvo tekmovanje v paru na velikem tekmovanju.

 

Po temeljitem ogrevanju Sare in Tine sta imele v prvem krogu borbo proti Nemkam, s katerimi sta izgubile z rezultatom 63,5:65,5.

Drugo borbo v repasažu pa sta imele proti paru iz Španije, katere sta premagale z razliko štirih točk, kar pa je že pomenilo borbo za popoldanski mali finale in boj za bron.

Sledilo je ponovno ogrevanje in priprava na borbo za 3. Mesto proti Italijankam, za katero so bila pričakovanja velika ampak seveda realna.

V malem finalu sta bila oba para skozi celotno borbo izenačene in tudi na koncu  tako,da je sledil podaljšek in ponovno prikaz obramb 1.serije. Italijanke so tokrat pričele in nato še naši članici, ki sta pri zadnji obrambi, po presoji sodnikov naredile napako in bile slabše za 1,5 točke ter  osvojile 5. Mesto na evropskem prvenstvu med članicami.

Za Saro in Tino je bil to prvi krst na velikih tekmovanjih in samo vzpodbuda za nadalje delo, ki se bo zagotovo obrestovalo v prihodnosti, saj sta punci zelo motivirani za prihajajoča velika tekmovanja.

 

Prvenstvo je bilo uspešno tudi za naše preostale reprezentante, ki so osvojili naslov evropskega prvaka in podprvaka ter eno tretje mesto.

 

Še enkrat se zahvaljujemo sponzorjem prvenstva INOTHERM, BUDOSHOP,  ELDAMEDO,  PLINOVODI, SAVA, NLB, ROTIS, CROCS, POSPLASTIKA, MELAMIN ter ostali sponzorji, ki so pomagali pri udeležbi na tem in vseh ostalih tekmovanjih.

 

 

 

Kočevje, 05.06.2018

Elvis Podlogar

Nazaj