Dizajn

Elegantna vrata po meri, ki izražajo vašo osebnost

Vhodna vrata pogled ujamejo tako s svojim edinstvenim slogom kot tudi z elegantnimi dodatnimi elementi. Posebni vzorci, linije in drugi dodatki so namreč prva stvar, ki jo zagledate, ko se vrnete domov, vse to pa bodo takoj opazili tudi vaši obiskovalci.

S pravilno izbiro vhoda boste svojemu domovanju dali osebni pridih, obenem pa poskrbeli, da se boste ob povratku domov bolje počutili, še preden boste vstopili v stanovanje.

Že več kot 25 let za vas oblikujemo edinstvena vhodna vrata

V naši raznoliki ponudbi najdete najrazličnejše slogovne usmeritve, saj se lahko odločate med naprednimi linijami, trendovsko eleganco ali brezčasno uglajenostjo tradicionalnega sloga.

Osnovna ponudba predstavlja nabor 400 modelov vrat!

Vsak osnovni model vrat lahko v celoti prilagodimo vašim edinstvenim željam ter samo za vaš vhod izdelamo sanjska vrata po naročilu.

Kaj pa dodatki?

Edinstvene kombinacije dodatnih elementov vaša vrata oplemenitijo z edinstveno osebnostjo. Dodatki, kot so skrita ali poravnana držala s čitalcem prstnih odtisov in LED osvetlitvijo, zaokrožajo njihovo celostno podobo, obenem pa jih ločijo od vseh ostalih na trgu.

Vratna potezala in drugi elementi so na voljo v poljubnih oblikah, barvah in velikostih, zato lahko pri načrtovanju vrat popolnoma izživite svojo kreativnost. Dodatki lahko predstavljajo tudi osrednji okras vaših novih vrat.

Širok izbor barvnih tonov

Ko gre za barvo vašega vhoda, vam ni treba iskati kompromisov. Izberite odtenek, ki odraža vašo osebnost in se zliva z vašim edinstvenim osebnim slogom.

Svoja Inotherm vrata lahko odenete v najrazličnejše barvne kombinacije. Na voljo so namreč:

  • mat ali sijaj barvni toni po RAL lestvici,
  • strukturni in metalni barvni toni,
  • lesni dekorji,
  • rustikalni lesni dekorji in
  • dekorativni dekorji.

Po zaslugi izjemno kakovostnega prašnega nanosa barve z leti ne obledijo, hkrati pa so zelo odporne na vremenske vplive.

STEKLA - dizajn ali ornamentna stekla

Steklo s svojo estetsko funkcijo ustvari lep izgled vrat in prijetno atmosfero v prostoru. Izbirate lahko med številnimi ornamentnimi in toniranimi parsol stekli, gravurami ali vitraži.

Za prav poseben čar vhodnih vrat poskrbi tudi motivno steklo, ki omogoča neomejene možnosti oblikovanja. Motivno steklo lahko vsebuje tudi kristale Swarovski, vašo hišno številko, poljuben tekst ali grafiko.

Zunanji ročaji

Vratna potezala nimajo le praktičnega namena, temveč lahko predstavljajo tudi pomemben stilski dodatek vaših vhodnih vrat. Potezala so lahko različnih oblik in dolžin. Obenem so lahko skrita v globino vrat ter odeta v RAL barve ali lesni dekor. Vratna potezala lahko opremimo tudi z naprednimi dodatki, kot sta čitalec prstnih odtisov in točkovna LED osvetlitev držala.

Napredni sistemi odpiranja vhodnih vrat

Vaš prst je vaš ključ!

Nova generacija čitalcev, s katerimi je moč upravljati kar preko mobilne aplikacije INOkey, predstavlja nov korak na področju varnosti, praktičnosti in udobja.

Zaradi številnih naprednih funkcij in motoriziranega avtomatičnega zaklepanja postaja sistem INOkey nepogrešljiva dodatna oprema pri nakupu novih vhodnih vrat.