Izolativnost

Odlična toplotna izolacija

Sodobna in kakovostna vhodna vrata iz aluminija ne zagotavljajo le visoke ravni varnosti in obstojnosti, temveč so tudi energetsko varčna. Z zmanjšanjem toplotnih izgub namreč prispevajo k nižjim stroškom ogrevanja in dolgoročnemu prihranku.

Znižajte stroške ogrevanja

S serijsko vrhunsko izolacijo

95 mm debelo obojestransko prekrivno krilo

Izjemno toplotno izolativnost vhodnih vrat EXCLUSIV Ud zagotavljata izjemno močna konstrukcija vratnega krila in inovativno izolativno polnilo, ki je obojestransko prekrito z močno alu ploščo debeline 3 mm. Ud vrednost znaša od 0,61 W / m2K.

3-SLOJNO izolacijsko steklo

V moderni lastni steklarni izdelujemo kakovostna stekla z izjemnimi izolativnimi lastnostmi. Ud vrednost: > 0,5 W / m2K.

Vsa stekla se ponašajo s kar 6 mm debelimi posameznimi sloji. Nadpovprečna debelina poleg odlične zvočne in toplotne izolativnosti zagotavlja tudi visoko raven protivlomne zaščite.

Termično prekinjen prag

Pohodni prag iz trpežnega aluminija s termično prekinitvijo in dodatnim tesnilom zmanjša pretok energije v spodnjem delu vrat in omogoča nevidno pritrjevanje.

3 tesnila z vulkaniziranim vogalom

Tesnila v okvirju in krilu vrat zagotavljajo, da vrata odlično tesnijo ter preprečujejo prehajanje zunanjega zraka in vlage.

Zagotovite si še višjo raven toplotne izolacije

Okvir krila in vrat polnjeni s poliuretanom

Iščete prava vhodna vrata za pasivne hiše? V tem primeru izberite izvedbo EXCLUSIV PLUS in si zagotovite energetsko izjemno varčna vrata. Ud vrednost: > 0,61 W / m2K.