Vhodna vrata iz aluminija, ustvarjena za Vas!
DE EN SL HR FR IT NL CS SK

Design

> Domov > Tehnika in dizajn > Design

Neprekosljiv DESIGN, izdelan po vaših željah!


Izbira vhodnih vrat daje vaši hiši pečat in njeno prepoznavnost. Vhodna vrata s svojo vsebino in izgledom povedo veliko o lastniku, njegovi filozofiji in načinu življenja ter njegovem odnosu do vrednot, ki mu jih prinaša in pomeni dom. Program vhodnih vrat INOTHERM zagotavlja uporabniku izjemno široko paleto izdelkov, ki jih je mogoče še dodatno individualno prilagoditi željam posameznika.

 

Izbira preko 200 modelov vrat - možne tudi modifikacije ter izdelava po naročilu!

Vhodna vrata Že v osnovi lahko izbirate med več kot 200 različnimi modeli vhodnih vrat, vrata pa lahko z malo ali večjo modifikacijo popolnoma prilagodite vašim željam in podobi doma. Če kljub temu ne najdete ustreznega modela, vam naš oblikovalski oddelek izdela popolnoma unikatna vrata po vaših željah.

 

Za lažjo predstavo izbranih vrat Vam v ponudbi izdelamo tudi barvno skico v merah, izrisana vrata pa lahko vstavimo v sliko vaše hiše. Tako boste popolnoma brezskrbni, da bodo vaša nova vhodna vrata prilagojena podobi vašega doma.

 

Naročite si steklo s svojim motivom

Naročite si steklo s svojim motivom

Vrata so standardno opremljena z zelo izolativnim 3-slojnim steklom (Ug=0,5 W/m2K) debeline 6 mm. Izbirate lahko med mnogimi ornamentnimi, parsol in varnostnimi stekli ter gravurami in vitraži.

 

Motive v steklih lahko izberete po katalogu ali pa jih spremenite po vaših željah. V motiv stekla lahko integrirate vašo hišno številko, ime ulice, ali pa samo poljubno spremenite črte v steklu.

 

Vse aplikacije iz nerjavečega jekla zunaj poravnane

Vse aplikacije iz nerjavečega jekla zunaj poravnane

Vse aplikacije, hišne številke in zaščitni profili iz nerjavečega jekla na vratnem krilu so poravnane. Vrata pridobijo dodatno eleganco in ekskluzivnost, obenem pa omogočajo lažje vzdrževanje in čiščenje vrat - brez nabiranja prahu po robovih.

 

Izbirate lahko med 4 zunanjimi oblikami profilov vhodnih vrat

Prilagodite profil vhodnih vrat svojim oknom in dizajnu hiše. Standardno je v ponudbi profil AT 100, ostali profili pa so na voljo z minimalnim doplačilom.

 

AT 100

AT 100 P

AT 70

AT 200

AT 100

STANDARDNA IZVEDBA

AT 100 P

KOTNA IZVEDBA

AT 70

PORAVNANA IZVEDBA

AT 200

OKRASNA IZVEDBA