Vhodna vrata iz aluminija, ustvarjena za Vas!
DE EN SL HR FR IT NL CS SK

Prednosti aluminijastih vhodnih vrat

> Domov > Tehnika in dizajn > Prednosti aluminijastih vhodnih vrat

VRATA iz aluminija so dobra izbira za vas!


Hitro boste spoznali, da imajo ALU vhodna vrata, v primerjavi s plastičnimi ali lesenimi vrati vrsto prednosti. Aluminij je lahek, čvrst, korozijsko obstojen material, enostaven za negovanje in ima izredno dolgo življenjsko dobo. Omogoča natančno izdelavo, kar je pomembno pri izdelavi izdelkov, ki imajo visok nivo zračne tesnosti ter zvočne in toplotne izolativnosti. Poleg izredno bogate izbire modelov vrat in opreme vam EXCLUSIV program nudi mnoge funkcionalnosti serijsko!

 

Izredna statična stabilnost - brez zvijanja!

Vpliv klimatskih pogojev na vhodna vrata pozimi in v vročem poletju, tako imenovani BIMETAL EFEKT povzroča deformacijo vratnega krila in tako lahko nastanejo težave pri zapiranju vhodnih vrat.


Patentirana izvedba vratnega krila in DILETACIJSKA PLAST ter povečana termična prekinitev s posebno toplotno pregrado v brazdi med krilom in okvirjem zagotavlja vhodnim vratom EXCLUSIV stabilnost in tesnjenje, s tem pa je zagotovljena funkcionalnost vrat tudi pri ekstremnih vremenskih pogojih.

 

Izredna statična stabilnost - brez zvijanja!

 

Izredna statična stabilnost - brez zvijanja!

 

Izredna toplotna izolativnost

Izredna toplotna izolativnost

V času dragih energentov in pomembnosti varčevanja z energijo dosegajo vhodna vrata EXCLUSIV izjemno toplotno izolativnost v evropskem merilu - Ud že od 0,74 W/m2K.

 

Obojestransko prekrivno polnilo vrat debeline 85 mm, 3 naokoli tekoča tesnila, standardno troslojno steklo z Ug=0,5 W/m2K vam zagotavljajo prihranke pri energiji in omogočajo udobje v vašem domu.

 

Visoka varnost serijsko, brez doplačila

Visoka varnost serijsko, brez doplačila

Zaradi kompaktnosti izbranih materialov, nadpovprečne debeline profilov in krila vrat, varnostne rozete ter 5-točkovne serijske zapore vrat, že standardna oprema vrat predstavlja praktično neobvladljivo oviro vsiljivcem.

Opcijsko lahko dodatno izbirate pri inštitutu IFT Rosenheim certificirano RC1 ali RC2 izvedbo in si tako zagotovite brezskrbno varnost.

 

XL velikost vrat - do višine 2700 mm!

XL velikost vrat ALU vrat

V sodobni gradnji se kažejo potrebe po vedno večjih dimenzijah vhodnih vrat, zato je statična stabilnost vhodnih vrat zelo pomembna. Program vhodnih vrat EXCLUSIV z enkratnimi tehničnimi rešitvami zagotavlja brezhibno funkcionalnost vrat tudi pri višini od 2300 mm do 2700 mm ter širini vrat do 1260 mm. Pri XL dimenziji vrat je dodatno (proti doplačilu) vgrajen paket opreme, ki vsebuje 4. nasadilo ter podaljšano zaporo s kavlji in ojačitvijo iz nerjavečega jekla.

 

Garantirano dolga življenjska doba

Garantirano dolga življenjska doba Vrata iz aluminija so izredno odporna na razne vremenske razmere. Aluminijasta vrata so prašno lakirana v vaši izbrani barvi in tudi po več letih izgledajo kot nova. Kasnejše barvanje ni potrebno!

 

Skrbimo za okolje

Skrbimo za okolje Materiali vgrajeni v EXCLUSIV vhodna vrata, so okolju prijazni in reciklažni ter imajo dolgo dobo uporabe.