Vhodna vrata iz aluminija, ustvarjena za Vas!
DE EN SL HR FR IT NL CS SK

Inokey system

> Domov > Tehnika in dizajn > Dodatna oprema > Inokey system
Inokey system

 

 

 

Samo izjemna tehnika in najboljše komponente za vašo varnost

BT 512 W

Čitalec prstnih odtisov inokey BT 512

 

2- relejni
ČITALEC ODTISOV WIFI
kapaciteta 500

prstnih odtisov

F

INOKEY ČITALEC PRSTNIH ODTISOV NA DRŽALU

 

2- relejni
DRŽALO S ČITALCEM ODTISOV WIFI
kapaciteta 500
prstnih odtisov

BT 802

Daljinsko odpiranje ter zvonec

 

2- relejno

DALJINSKO ODPIRANJE
standardno 2 daljinska upravljalca,opcijsko do 7 dalj. upravljalcev

BT 602

Kodna tipkovnica

 

2- relejna
KODNA TIPKOVNICA
kapaciteta 100 kod
s 4–16 mestnimi številkami

 

Kaj je to?

Predstavljamo vam novo generacijo čitalnikov prstnih odtisov inokey, ki so prav tako kot vrhunska vhodna vrata Inotherm, sinonim za kvaliteto, varnost in udobje. inokeyčitalniki so danes že nepogrešljiv sestavni del vhodnih vrat, saj omogočajo udoben in varen vstop vsem članom družine in odpravljajo skrbi zaradi izgubljenih ključev.

 

Odpiranje na prstni odtis - Inotherm

Kako deluje?

inokey čitalnike prstnih odtisov nove generacije je mogoče vgraditi v vratno krilo ali ročaj, funkcije pa se po novem izvaja s pomočjo tipk na kontrolni enoti, ki je vgrajena v vratno krilo ob kabelskem prehodu.
Na samem čitalniku ni več tipk in drugih gibljivih delov.

 

Čitalniki inokey vstopajo v novo dobo z upravljanjem preko aplikacije pametnega telefona.

 

Povezava med čitalnikom in kontrolno enoto je zaščitena z visokim nivojem enkripcije, zato elektronski vdor v napravo ni mogoč.

 

Čitalniki imajo na voljo dva relejna izhoda: enega za odpiranje vrat in drugega za dodatno funkcijo (na primer odpiranje garažnih vrat ali proženje tihega alarma).

 

Kaj pa varnost?

Za še izboljšano varnost skrbita novi senzor s tehnologijo 3D odvzema in novi algoritem za prepoznavanje prstnih odtisov, ki omogoča še hitrejše in bolj zanesljivo delovanje. inokey je vedno v stanju pripravljenosti, tako da se vrata odprejo takoj, ko na senzor položite ustrezni prst. Novi INOKEY je veliko bolj zmogljivejši, prijaznejši in varnejši od svojega predhodnika.

Je to vse?

inokey ima 2 relejna izhoda, s prvim se odpirajo vrata, v katerih je vgrajen, z drugim pa lahko odprete še druga vrata, na primer garažna ali pa prožite katero drugo električno napravo. Vsakemu prstu se med vnosom določi, kateri rele bo prožil. Z določenim prstom lahko prožimo tudi oba releja hkrati, to lahko uporabite za tihi alarm v primeru ugrabitve.

Kaj pa, če prstnim odtisom vseeno ne zaupam?

Tisti, ki prisegate na klasiko, se lahko odločite za inokey kodno tipkovnico. Tipkovnica je enostavna za uporabo, modernega dizajna in napredne tehnologije. Tipke so kapacitivne in se prožijo zgolj z dotikom konice prsta. Prednost te tipkovnice pred klasičnimi tipkovnicami pa je v tem, da se po daljši uporabi ne obrabi, kar je pomembno tudi z vidika varnosti.

Večina ljudi uporablja 4 številke in pri klasični tipkovnici se te 4 tipke bolj obrabijo kot ostale. Vlomilec nato nima težkega dela z ugibanjem prave kombinacije. S tipkovnico lahko ravno tako kot s čitalcem prstnih odtisov prožimo 2 releja, vsaki kodi pa določimo, kateri rele bo prožila.

Želite več, kot le odpreti vrata?

inokey brezžični daljinski upravljalnik je naprava, ki povezuje odpiranje vrat z daljinskim upravljalnikom s funkcijo brezžičnega zvonca. Kot ostale inokey naprave ima tudi ta 2 relejna izhoda. Inokey brezžični daljinski upravljalnik lahko upravljate z do 7 daljinskimi upravljalniki, gumb za zvonjenje na vratih pa je brezžično povezan z zvoncem kjerkoli v notranjosti hiše.

 

Nerj. jeklo mat

Nerj. jeklo mat

Krom v zlati barvi

Nerj. jeklo v zlati barvi

 

 

GENIUS-SYSTEM

InoKey sistem zaklepanja vhodnih vrat
  • 5-točkovna zapora vrat z elekromehaničnim mehanizmom, nerjaveče jeklo
  • nedeljiva pripirna letev
  • FZG certificirani cilindrični vložek za motorne ključavnice

GENIUS-SYSTEM

  • čitalec prstnih odtisov, kodna tipkovnica ali daljinsko odpiranje
  • vključno s šestimi ključi
  • varnostna rozeta zunaj

 

 

Ko vrata zapremo, sledi avtomatično zaklepanje s pomočjo elektromotornega pogona. Odpiranje vratnega krila je možno s ključem ali z izbranim Inokey sistemom.

Funkcija GENIUS COMFORT dodatno omogoča enostavno in hitro odklepanje vrat z uporabo notranje kljuke.