Vhodna vrata iz aluminija, ustvarjena za Vas!
DE EN SL HR FR IT NL CS SK

Inokey system

> Domov > Tehnika in dizajn > Dodatna oprema > Inokey system
Inokey system

 

inokey

Samo izjemna tehnika in najboljše komponente za vašo varnost

BT 512

Čitalec prstnih odtisov inokey BT 512

 

2- relejni
ČITALEC PRSTNIH ODTISOV
kapaciteta 1000
prstnih odtisov

BT 602

Kodna tipkovnica

 

2- relejna
KODNA TIPKOVNICA
kapaciteta 100 kod
s 4–16 mestnimi številkami

BT 802

Daljinsko odpiranje ter zvonec

 

2- relejno

DALJINSKO ODPIRANJE
standardno 2 daljinska upravljalca,opcijsko do 7 dalj. upravljalcev

F

INOKEY ČITALEC PRSTNIH ODTISOV NA DRŽALU

 

2- relejni
DRŽALO S ČITALCEM PRSTIH ODTISOV
kapaciteta 1000
prstnih odtisov

 

Kaj je to?

inokey čitalec prstnih odtisov je naprava za odklepanje vrat s pomočjo prstnega odtisa in je nepogrešljiv sestavni del vhodnih vrat vrhunske kvalitete. Vsebuje najnovejšo tehnologijo te vrste, je plod nemškega in slovenskega znanja ter večletnih izkušenj na področju biometrije. Nič več vam ne bo treba iskati ključev, skrbeti, če imajo otroci ključ ali klicati gasilce, da bi prišli v lastno hišo.


Kako deluje?

inokey ima vgrajen kapacitivni senzor prstnih odtisov zadnje generacije. Uporaba je zelo enostavna, saj se prst preprosto pritisne na senzor. To je velika prednost v primerjavi s senzorji na poteg, kjer je potrebno paziti, kako hitro in pod kakšnim kotom se potegne prst. Ko je prst prepoznan, se v 1,2 s odprejo vrata. Čitalec prepozna tudi vlažne, umazane, mastne in rahlo poškodovane prste.

 

Kaj pa varnost?

inokey ne shranjuje slike prstnega odtisa, temveč tako imenovani template, ki je v bistvu matematična koda. Algoritem, ki generira template velja za enega najboljših na svetu. Iz te kode je nemogoče ponovno pridobiti sliko prstnega odtisa, vse pa je še dodatno zakodirano in praktično nedostopno za zlorabo. Povezava med čitalcem in relejno enoto je ravno tako zavarovana s posebno kodo, ki se stalno spreminja.

Je to vse?

inokey ima 2 relejna izhoda, s prvim se odpirajo vrata, v katerih je vgrajen, z drugim pa lahko odprete še druga vrata, na primer garažna ali pa prožite katero drugo električno napravo. Vsakemu prstu se med vnosom določi, kateri rele bo prožil. Z določenim prstom lahko prožimo tudi oba releja hkrati, to lahko uporabite za tihi alarm v primeru ugrabitve.

Kaj pa, če prstnim odtisom vseeno ne zaupam?

Tisti, ki prisegate na klasiko, se lahko odločite za inokey kodno tipkovnico. Tipkovnica je enostavna za uporabo, modernega dizajna in napredne tehnologije. Tipke so kapacitivne in se prožijo zgolj z dotikom konice prsta. Prednost te tipkovnice pred klasičnimi tipkovnicami pa je v tem, da se po daljši uporabi ne obrabi, kar je pomembno tudi z vidika varnosti.

Večina ljudi uporablja 4 številke in pri klasični tipkovnici se te 4 tipke bolj obrabijo kot ostale. Vlomilec nato nima težkega dela z ugibanjem prave kombinacije. S tipkovnico lahko ravno tako kot s čitalcem prstnih odtisov prožimo 2 releja, vsaki kodi pa določimo, kateri rele bo prožila.

Želite več, kot le odpreti vrata?

inokey brezžični daljinski upravljalnik je naprava, ki povezuje odpiranje vrat z daljinskim upravljalnikom s funkcijo brezžičnega zvonca. Kot ostale inokey naprave ima tudi ta 2 relejna izhoda. Inokey brezžični daljinski upravljalnik lahko upravljate z do 7 daljinskimi upravljalniki, gumb za zvonjenje na vratih pa je brezžično povezan z zvoncem kjerkoli v notranjosti hiše.

 

Nerj. jeklo mat

Nerj. jeklo mat

Krom v zlati barvi

Nerj. jeklo v zlati barvi

 

 

GENIUS-SYSTEM

InoKey sistem zaklepanja vhodnih vrat
  • 5-točkovna zapora vrat z elekromehaničnim mehanizmom, nerjaveče jeklo
  • nedeljiva pripirna letev
  • FZG certificirani cilindrični vložek za motorne ključavnice

GENIUS-SYSTEM

  • čitalec prstnih odtisov
  • vključno s šestimi ključi
  • varnostna rozeta zunaj

 

 

Ko vrata zapremo, sledi avtomatično zaklepanje s pomočjo elektromotornega pogona. Odpiranje vratnega krila je možno s ključem ali z izbranim Inokey sistemom.

Funkcija GENIUS COMFORT dodatno omogoča enostavno in hitro odklepanje vrat z uporabo notranje kljuke.